U subotu se u Fužinama održava BobFest - festival bobičastog voća

Foto: Press

U Fužinama se u subotu, 20. srpnja održava festival bobičastog voća pod nazivom BobFest. "Pod hladovinom stoljetnih šuma lakše se diše, a BobFest jamči izvrsno nutritivno osvježenje", pišu organizatori festivala.

Plan programa BobFesta

Program BobFesta počinje izletom koji je na rasporedu od 11 sati. Okupljanje sudionika je u Vratima, gdje se zatim ukrcavaju na turistički vlakić Fužine express i voze do poluotoka Čoka. Od tamo se pješke kreće na uspon na Preradovićev vrh. Staza je za sve koji se mogu kretati u laganom tempu odraslih i za djecu od pet godina i više.

Nakon što posjetitelji udahnu svježi goranski zrak na vrhu vidikovca, slijedi spust pa panoramska vožnja od Čoke na jezeru Bajer sve do Planinskog vrta Karoline, edukativnog planinskog vrta i prvog tematskog vrta Gorskog kotara.

Organizirani su razni zabavni sadržaji

Osim što će uživati u degustaciji raznog bobičastog voća, posjetitelji će moći ponešto i naučiti o tradiciji i običajima tog kraja. Organizirani su i razni zabavni sadržaji poput paintball parka, ljetnog sanjkališta te tubing staze.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.