U Supertalent stiže čovjek magnet i predstava koja će žiri odvesti u budućnost

Foto: Press

Potraga za talentima nastavlja se ove nedjelje u trećoj audicijskoj epizodi Supertalenta u kojoj će 11 kandidata pokazati ono najbolje što zna.

Zahvaljujući cirkusu postali poput braće

Na Supertalent stižu dvojica prijatelja iz Afrike, koji su zahvaljujući cirkusu postali poput braće i zajedno nastupaju pod imenom Les Sencirk. Njihov bi nastup mogao izazvati vrtoglavicu kod žirija i publike.

Medicinski fenomen Muhibija Buljubašić, poznat kao čovjek magnet, zaokupit će pažnju publike lijepeći neobične predmete na dijelove svog tijela, u čemu će, uz njegovu suprugu, sudjelovati i članovi žirija.

Odlazak 30 godina u budućnost

U novoj epizodi stižu i simpatični amaterski glumci iz skupine Penzilište, koji će članove žirija urnebesnom predstavom odvesti 30 godina u budućnost. Talijan Nicola Matarazzo, koji je praktički odrastao u pizzeriji, prvi će put predstaviti boje svoje zemlje izvan njezinih granica, a publici će pokazati impresivne akrobacije s pizza tijestom.

Kolumbijac s hrvatskom adresom Juan Pablo, kojem su dosad pozornica bili zagrebački semafori, ove će nedjelje imati više prostora i veću publiku za pokazati riskantne trikove koje izvodi na biciklu. A plesne pokrete na pozornicu će donijeti mlade Riječanke iz plesnog kluba Flash Dance Unit, koje će koreografijom prenijeti poruku mira, dok će se dubrovački plesači iz kluba Step 'n' Jazz svojom točkom pobrinuti da svi budu prisutni u trenutku.

Svirat će se i šargija

Najmlađi kandidat večeri, sedmogodišnji Marko Ivandić pokazat će umijeće sviranja šargije koje je savladao već s dvije godine. Kad svira, Marko ne koristi note, a kad ne svira, više vremena provodi na rukama nego na nogama.

Prvo sučeljavanje u Supertalentu priredit će (ne)prijatelji Dragan Medić i Jozo Brkan, koji dolaze iz istog mjesta s istim talentom – pjevanjem. Tko će se od njih dvoje u selo vratiti kao pobjednik odlučit će žiri.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.