U Supertalent stižu golišavi plesači i Ukrajinka koja će pjevati hit Marije Šerifović

Forbidden Nights Foto: Press

U ovotjednoj epizodi Supertalenta žiriju će se predstaviti još 10 kandidata.

Među plesačkim talentima u drugoj epizodi naći će se indijski duo Pintu i Ravi koji žiri Supertalenta planira osvojiti uzbudljivom plesnom iluzijom. Ovaj inače povučen dvojac, koji sanja o bolivudskoj slavi, na pozornici se transformira u dojmljive i originalne zabavljače, a kako će žiri reagirati na njihov nastup, ostaje vidjeti.

Pintu i Avi

Plesne pokrete uvježbava i slovenski prvak u breakdanceu Tilen Grašić, koji će dinamičnim nastupom nastojati dočarati svoju ljubav prema plesu, a eksploziju pozitivne energije donosi plesna skupina Talent House čiji će sinkronizirani i energični pokreti plijeniti pažnju publike.

Ukrajinka će pjevati Molitvu

Na scenu stiže i Alina Hryshkova, mlada akrobatkinja koja je svoju ukrajinsku adresu zamijenila njemačkom kako bi slijedila ambiciozne snove. No Alina nije obična akrobatkinja te u svojim nastupima objedinjuje cirkuske elemente u jedinstvenu točku, a njezino je tajno oružje - dugačka kosa.

Pjevački talenti u drugoj audicijskoj epizodi na pozornicu će donijeti niz emotivnih i dirljivih trenutaka. Anastasiia Groshko, Ukrajinka koja se zbog ljubavi preselila u Rovinj, otpjevat će zahtjevnu pjesmu Molitva Marije Šerifović, a Maja Ignac dirnut će mnoge svojim pjevačkim talentom i pričom o životu prije i poslije dolaska u udomiteljsku obitelj.

 Anastasiia Groshko
Maja Ignac

Smijeh i veselje gledateljima Supertalenta donijet će Hasan Minawi, kandidat iz Amerike, koji će iznenaditi nastupom na svom specijalnom instrumentu. Njegov talent bit će nešto što dosad gledatelji nisu imali prilike vidjeti u Supertalentu, baš kao i nastup kandidata Jovice Nikolića, koji za sebe kaže da je neobično obični pjesnik. Njegov talent improviziranja stihova na zadana slova zaintrigirat će žiri, dok će kandidat Josip Vrban svojim bizarnim nastupom naljutiti Martinu.

Atmosferu u studiju rasplamsat će grupa atraktivnih mladića iz skupine Forbidden Nights. Njihov golišavi nastup posebno će plijeniti pažnju ženskog dijela žirija, a hoće li osvojiti prolazne glasove, tek ćemo vidjeti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.