Udaje se kći Aljoše Asanovića, objavila je fotografije s djevojačke zabave

Foto: Instagram

Anamarija, splitska dizajnerica i kći nogometne legende Aljoše Asanovića, na Instagramu je objavila fotografije sa svoje djevojačke zabave i tako otkrila da će vrlo brzo nakon svog brata Antonija, koji se oženio prošlog vikenda, u bračnu luku uploviti i ona.

>> Sin Aljoše Asanovića oženio kćer Josipa Skoblara

Anamarija je pozirala sa svojim prijateljicama, a jedna od njih označila je da se nalaze na otoku Viru. Na fotografijama sve su nosile rajf, a na Anamarijinom je pisalo: "Mladenka." 

U vezi je sa zadarskim ugostiteljem

Anamarija je u vezi sa zadarskim ugostiteljem Ivanom Karačićem, a zajedno su od proljeća prošle godine. Početkom godine je prvi put otkrila detalje o njihovoj vezi. "Ne znam, malo se sramim. Stvarno nisam navikla o tome govoriti. Sretna sam i zaljubljena. Napokon sam našla nekoga tko će rasti uz mene, nekoga tko mi baš usrećuje vrijeme", izjavila je tada za In Magazin

Ubrzo nakon toga objavila je i story na svom Instagramu na kojem je pozirala s Ivanom. 

Antonio Asanović vjenčao se početkom rujna

Podsjećamo, Anamarijin brat Antonio Asanović vjenčao se početkom rujna s Josipom Skoblar, kćeri legendarnog hrvatskog nogometaša Josipa Skoblara. Vjenčanje je održano u Zadru. 

Upravo je tada Anamarija objavila na društvenim mrežama fotografiju sa svadbe na kojoj se okupilo dvjestotinjak gostiju, dok su mladenkine prijateljice otkrile da je par slavio i večer prije velikog dana. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.