Udala se Vanessa Hudgens?

Foto: Profimedia

INTERNETOM se širi fotografija Vanesse Hudgens u bijeloj haljini, zbog čega kruže glasine da se udala za Colea Tuckera. Tijekom vikenda na X-u (bivšem Twitteru) osvanula je fotografija 34-godišnje glumice kako bosa pozira na plaži u bijeloj haljini koja podsjeća na vjenčanicu.

Nagađanja je dodatno potaknula njezina bivša kolegica iz High School Musicala Monique Coleman, koja je objavila video na svom Instagram storyju koji prikazuje snimke tropskog okruženja u Tulumu u Meksiku, zbog čega su fanovi uvjereni da se vjenčanje upravo tu održalo.

Na djevojačkoj cure bile u crnini

Inače, Hudgens (34) je nedavno imala djevojačku večer povodom udaje za sedam godina mlađeg igrača bejzbola Colea Tuckera. Na društvenim mrežama Vanessa je objavila fotografije sa zabave na kojoj su djevojke bile odjevene u crnu odjeću, a buduća mladenka nosila je vintage vjenčanicu.

Podsjetimo, Hudgens i Tucker upoznali su se prije tri godine preko Zooma, na grupnoj meditaciji usred pandemije koronavirusa. Nekoliko mjeseci kasnije potvrdili su vezu, a potom su se i zaručili. Glumica je za Today Show jednom prilikom izjavila da je odmah znala da je Cole onaj pravi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.