Udomljavanje je fora: Znaju to Maja Vučić i neumorni Bandić

MAJA VUČIĆ i još desetak drugih ponosnih udomitelja sa svojim su psima, udomljenima iz Gradskog skloništa za napuštene životinje u Dumovcu, danas točno u podne na Trgu bana Jelačića promovirali ovaj humani čin. 

Suradnjom Skloništa za napuštene životinje u Dumovcu, Prijatelja životinja i Gradskog ureda za poljoprivredu i šumarstvo, pod sloganom "Udomljavanje je fora" organizirana je ova akcija s ciljem promocije udomljavanja životinja, ali i prikupljanja donacija za kupnju infuzomata potrebnog za liječenje napuštenih životinja Dumovcu.

Životinje trebaju ljubav

Na Trgu bana Jelačića bili su postavljeni informativni štandovi na kojima su građani mogli dobiti korisne informacije vezane za kućne životinje i udomljavanje, kupiti hranu za pse i mačke po promotivnoj cijeni te dati svoj novčani prilog za kupnju infuzomata.

Cijelu inicijativu podržao je svojim dolaskom i neumorni gradonačelnik Milan Bandić, a temeljna poruka okupljenih bila je da životinje treba udomljavati, a ne kupovati. Iz Skloništa svi psi izlaze pregledani i cijepljeni, a svaki udomitelj pruža obiteljski dom i spašava život napuštenom, nedužnom biću. Zbog toga su ponosni udomitelji dobili i poklon pakete u znak zahvale, ali i zbog davanja hvalevrijednog primjera drugima.

I.M.L.
Foto: Damjan Tadić / CROPIX, Prijatelji životinja

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.