Ugostitelji žele zabraniti Bianci i Westu dolazak u restorane: "Neće dolaziti gola"

Foto: Profimedia

Ugostitelji su Bianci Censori i Kanyeu Westu odlučili zabraniti ulazak u njihove restorane zbog njezinih modnih kombinacija. Biancini oskudni outfiti često privlače pažnju javnosti, piše Daily Mail.

Bianca se nedavno sa suprugom pojavila u restoranu u Los Angelesu. Nosila je maleni grudnjak koji joj je pokrio samo bradavice, zatim uske kratke hlače i sandale s potpeticom. No ugostiteljima su njezini outfiti postali previše.

Ugostitelji nezadovoljni

"Ako sam ja vlasnik bilo kojeg objekta u koji ovaj par namjerava ući, reći ću im, zbog poštovanja prema mojim gostima, da im nije dozvoljen ulazak", poručio je jedan ugostitelj. "Kako ijedan pristojan restoran može prihvatiti mušteriju koja to nosi? Čak i supermarketi ljeti imaju natpise koji savjetuju da se majice moraju nositi iz higijenskih razloga jer muškarci znaju doći bez majice u kupovinu", tvrdi drugi, a kako prenosi Daily Mail, s njima su se složili i brojni drugi ugostitelji.

"Prije vam je bio odbijen ulazak u restoran zbog pravila odijevanja ako niste nosili kravatu. Kako su se vremena promijenila, sada možete ući i večerati gotovo goli", poručuju. "Nijedan vlasnik ili upravitelj restorana koji poštuje sebe ne bi im smio dopustiti da uđu tako odjeveni, osim ako unaprijed ne plate rezervaciju cijelog restorana tako da je to onda njihovo privatno mjesto dok su ondje", dodali su drugi.

Outfitima plijeni pažnju

Podsjetimo, Censori je postala poznata po svojim modnim kombinacijama kojima plijeni pažnju. Bianca je nedavno iznenadila outfitom tijekom izlaska u Parizu, kada je prvi put pokazala svoju ružičastu kosu koju je tada imala. No njezina boja kose pala je u drugi plan zbog njezinog outfita. Bianca je Parizom šetala u poluprozirnom bodiju s tangama, a bilo je jasno da ne nosi donje rublje. Uz to je uskladila najlonke do koljena i štikle.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.