Uhićen Poručnik Dan, tip koji je dočekao uragan na brodu

Screenshot: SkyNews

Uhićen je Poručnik Dan, čovjek koji je postao viralan jer je dočekao uragan Milton na brodu.

Policija za TMZ kaže da je Dan, pravim imenom Joseph Malinowski, uhićen zbog nepojavljivanja na sudu i da ima jednu prekršajnu prijavu jer ni nakon upozorenja nije uklonio brod na kojem živi. Naime, nije imao pristupačan sanitarni čvor na svom brodu ni evidenciju o pravilnom odlaganju otpada.

Navodno su uvjeti na Danovom brodu predstavljali opasnost za javno zdravlje, te je dobio upute da premjesti svoj brod iz Bayshore Linear Parka, što nije učinio ni nakon upozorenja, pa je priveden. Odvjetnik Poručnika Dana Brandon Gilchrist kaže da radi na tome da ga izbavi iz zatvora. 

@newsnationnow Joseph "Lieutenant Dan" Malinowski (@jaysea331) remains in his boat after #Hurricane #Milton made landfall in #Tampa, #Florida ♬ original sound - NewsNation

Dočekao uragan na brodu

Čovjek iz Tampe, na društvenim mrežama poznat kao Poručnik Dan (prema liku iz Forresta Gumpa koji je u filmu, kao ovaj junak iz stvarnog svijeta, također ostao bez noge), dočekao je uragan Milton na svom brodu i tako postao junak TikToka. Za njega je pokrenuta i crowdfunding kampanja, u kojoj je prikupljeno preko 20 tisuća dolara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.