Ukrajinka u Supertalentu odgovorila Fabijanu: Znam ja takve koji uvijek nešto pitaju

Foto: Press

U DRUGOJ audicijskoj emisiji jedanaeste sezone Supertalenta predstavila se Anastasiia Groško, Ukrajinka koja se preselila u Rovinj. Otpjevala je pjesmu Molitva Marije Šerifović i dobila četiri da.

''Meni si takav top večeras. Toliko si opuštena dok pjevaš, to je toliko lijepo za vidjeti! Predivna, lijepa kao slika, vitka kao grana, pripadaš ovoj pozornici'', zaključila je Maja. 

''Nikada nisam vidio bolju vizualnu izvedbu te pjesme'', dodao je Davor.

''Bilo je jako lijepo, međutim, meni je nedostajalo malo dinamike i malo emocije, osjećam, znam i čujem da možeš puno više'', nadovezala se Martina. 

Prvi put je na televiziji

Fabijan se složio s Martinom da je nešto nedostajalo, na što je Šuput rekla: ''Dakle, kolega Fabijane, kakvih smo mi antisluha puštali...''

''Dakle, vi ne razumijete, ovo je odlično, ovo je vrhunski otpjevano, ali...'', rekao je Fabijan, a Maja se ubacila: "Ti si to izvela iznimno opušteno, mislim da je tu njima sad falilo da tu bude, drame, suza."

''Što Fabijan? On je lijep dečko, znam ja takve koji uvijek nešto pitaju, prvi put sam na TV-u i moram se malo naviknuti na to'', zaključila je Anastasiia. 

Anastasiia se u Hrvatsku preselila zbog posla. 

''Došla sam u Hrvatsku radi posla, pjevam od četvrte godine. Ja kad pjevam Celine Dion, ja se osjećam kao Celine Dion. Zadnji put kad sam gledala Supertalent, pitala sam se zašto ja nisam tu, i sjedim doma na kauču, a sad sam tu'', ispričala je. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.