Umjesto milijuna koji je osvojila, Amerikanka od kasina dobila večeru

Screenshot: abc7

Amerikanka Katrina Bookman, prema riječima CNN-a, 2017. godine posjetila je jedan kasino u New Yorku te poželjela okušati se u igrama na sreću. Koliko neće imati sreće, u tom trenutku nije mogla ni zamisliti.

Dok je igrala jednu od igara, na ekranu joj se pojavio osmeroznamenkasti iznos. Prema njezinim riječima, cijelo tijelo joj se ukočilo i bila je sigurna da je osvojila velik iznos novca. No, njezina sreća nije dugo potrajala.

Umjesto milijuna dobila je 2 dolara

Katrina se sljedećeg dana vratila u kockarnicu i dočekao ju je šok. Zaposlenici su je obavijestili da je došlo do kvara na njezinom automatu te da je to sve velika pogreška i da ona nije osvojila iznos novca koji je pisao na ekranu. Umjesto toga njezin dobitak je 2.25 dolara.

"Automat je bio u kvaru"

U pravilniku kasina piše da kvarovi poništavaju sve uplate i igre te da su joj dužni isplatiti samo mali osvojeni iznos. Glasnogovornik kasina Dan Bank rekao je u to vrijeme za CNN: "Nakon što je obaviješteno o situaciji, osoblje kasina je moglo utvrditi da je brojka prikazana na automatu rezultat očitog kvara. I to je činjenica koju je kasnije potvrdilo Povjerenstvo za igre na sreću države New York." U znak isprike zbog nastale neugodne situacije ponudili su joj platiti večeru.

Nakon toga Katrina je podnijela tužbu protiv njih, inzistirajući na tome da joj isplate milijune dolara za koje je mislila da ih je osvojila. Njezin odvjetnik je tražio da joj se isplati bar najveći iznos jackpota koji je moguće dobiti, a radi se o 6500 dolara. Na njezinu veliku nesreću, sudac je presudio u korist kasina te Katrina nije dobila ništa. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.