Umrla Hailey Merkt (31), sudionica realityja The Bachelor. Imala je leukemiju

Foto: Instagram

Preminula je Hailey Merkt (31), sudionica u 21. sezone popularnog realityja The Bachelor. Njena obitelj objavila je tužnu vijest na njezinom Instagramu. 

"Slomljena srca dijelimo da je naša voljena Hailey preminula nakon hrabre borbe za život. Hailey se suočila s ovim putovanjem s nezamislivom snagom, gracioznošću i nesebičnošću. Njezina odlučnost, hrabrost i volja za životom nadmašile su svaki vremenski okvir koji su joj liječnici zadali, te je svoje posljednje trenutke odlučila provesti okružena voljenima i radeći ono što joj je najdraže bez kajanja", napisala je obitelj.

"Zauvijek će ostati zapamćena kao sve samo ne dosadna, uvijek histerično duhovita i kao netko tko je u potpunosti živio u trenutku. Hailey je prihvatila život s neusporedivim žarom, njezin prekrasni duh dotaknuo je nebrojene živote.

Hailey će jako nedostajati svima koji su je poznavali. Njezin smijeh, njezina ljubav i njezin živahni duh ostavili su neosporan trag u našim srcima. Dok žalimo za njezinim gubitkom, utjehu nalazimo u spoznaji da će njezin duh živjeti u svim životima koje je dotakla. Počivaj u miru, Hailey", dodali su. 

Posljednje dane živjela je punim plućima

Hailey je tijekom borbe s leukemijom sve novosti dijelila na Instagramu te je pratiteljima dala uvid u svoje liječenje i život. U travnju je objavila da je izliječena nakon što je prošla eksperimentalni tretman transplantacije matičnih stanica. Međutim, bolest se vratila samo šest tjedana nakon i brzo je napredovala. 

Njezin prijatelj Christopher Bennet rekao je da je svaki posljednji trenutak života željela proživjeti punim plućima. Htjela je provoditi vrijeme s ljudima koje vole i raditi stvari koje su je činile sretnom. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.