Umrla Madonnina maćeha. Pjevačica je nikada nije prihvatila

Foto: EPA

Madonnina maćeha Joan Ciccone preminula je u utorak nakon borbe s agresivnim oblikom raka u dobi od 81 godine, izvijestio je Page Six. U osmrtnici je navedeno da će "neizmjerno nedostajati obitelji i prijateljima kojima je uljepšala živote svojim entuzijazmom, radošću i ljubavlju". Madonna se još uvijek nije javno oglasila.

"Moja majka je umrla dok sam bila dijete"

Joan se 1966. godine udala za Madonninog oca, Silvija Tonyja Cicconea, te su zajedno odgajali njegovih šestero djece iz prvog braka s bivšom suprugom, također imenom Madonna - Anthonyja, Martina, Madonnu, Paulu, Christophera i Melanie. Madonnina biološka majka preminula je 1963. godine od raka dojke, kada je pjevačica imala samo pet godina.

Madonna i Joan nisu imale blizak odnos. Godine 2002. pjevačica je izjavila kako je njihov odnos bio težak te je priznala da nije prihvaćala Joan dok je odrastala. Također je spomenula da je ponekad "patila" zbog "trenutaka kaosa" u njihovom domu.

"Moja majka je umrla dok sam bila dijete, što je bilo vrlo teško za mene. Gledajući unatrag, mislim da je i njoj bilo teško. Bila sam vrlo vezana za oca i nisam htjela prihvatiti promjenu u svojem životu", izjavila je tada.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.