Umro brat Michaela Jacksona

Foto: EPA

Tito Jackson, najstariji brat Michaela Jacksona, preminuo je u dobi od 70 godina. 

Prema dugogodišnjem obiteljskom prijatelju i menadžeru Steveu Manningu, Tito je bio na putu iz Novog Meksika za Oklahomu kad je preminuo. 

Iako službeni uzrok smrti tek treba biti objavljen, Manning je za Entertainment Tonight rekao kako vjeruje da je Tito doživio srčani udar.

Bio na turneji proteklih dana

Tito je proteklih dana bio na turneji sa svojom braćom Marlonom i Jackiejem u Europi, gdje je krajem prošlog tjedna objavio svoju posljednju objavu na Instagramu. Na toj fotografiji vidi se kako braća odaju počast Michaelu Jacksonu. 

"Prije našeg nastupa u Münchenu moja braća Jackie, Marlon i ja posjetili smo predivan spomenik našem voljenom bratu Michaelu Jacksonu. Duboko smo zahvalni za ovo posebno mjesto koje odaje počast ne samo njemu već i našem zajedničkom nasljeđu. Hvala vam što ste održali njegov duh živim", napisao je.

Tito, pravog imena Toriano Adaryll Jackson, bio je američki glazbenik. Bio je izvorni član grupe Jackson 5, koji su se proslavili kasnih 1960-ih i 1970-ih. Grupa je hitovima poput I Want You Back, ABC i I'll Be There osvojila srca publike diljem svijeta.

Tijekom svoje karijere bio je nominiran za tri nagrade Grammy i primljen je u Rock and Roll Hall of Fame kao član grupe Jackson 5. Tito je započeo solo karijeru 2003. godine nastupajući kao blues glazbenik.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.