Upoznajte engleske WAGsice, jedna je često na meti internetskih trolova

Foto: Profimedia/Instagram

ENGLESKA je drugi finalist Europskog prvenstva. Momčad Garetha Southgatea u polufinalu je preokretom pobijedila Nizozemsku 2:1 i izborila ogled sa Španjolskom za trofej europskog prvaka. Mi smo tim povodom odlučili predstaviti najpoznatije engleske WAGsice, odnosno supruge i djevojke nogometaša Engleske.

Tolami Benson

Nogometaš Bukayo Saka u vezi je s Tolami Benson. O njihovoj vezi šuškalo se već 2021. godine, no oni i dalje sve drže u tajnosti (čak se i ne prate na društvenim mrežama). Međutim, Tolami se odala fotografijama sa stadiona koje objavljuje na Instagramu, a nogometaša je podržala i tijekom Eura. Tolami inače radi u jednoj PR firmi te je diplomirala PR i medije na Sveučilištu u Birminghamu.

Lauren Fryer

Declan Rice već osam godina u vezi je s Lauren Fryer, koja se često nađe na meti internetskih trolova zbog izgleda. Par je zajedno od srednje škole i imaju dijete, no i dalje nalaze na ružne komentare poput: "On može bolje", "Kako može biti s njom?", "Pa gdje je ona od njega?", "Koliku lovu zarađuje, a gle mu djevojku."

Sve je počelo lani na X-u (odnosno Twitteru) kada su neki trolovi počeli pisati da nogometaš ima "niske standarde" i objavljivati fotografije Lauren. Maltretiranje je postalo neizdrživo pa se Lauren potpuno povukla s društvenih mreža. Ostavila je profile aktivne, ali prestala je objavljivati i obrisala sve ranije objave.

Situacija je toliko izmaknula kontroli da su i na presicama Declanu počeli postavljati pitanja o njegovoj djevojci i situaciji u kojoj se našla. On ju je neumorno branio. "Ona je ljubav mog života. Za mene nema bolje", govorio je tada. Sad su u njenu obranu stali i mnogi drugi. 

Lauren se često može vidjeti na tribinama, odakle podržava Declana tijekom utakmica. Par živi zajedno u Londonu jer Declan trenutno igra za Arsenal. Također imaju kuću u Kingstonu, gdje su odrasli. Prvo dijete rodilo im se u kolovozu 2022. godine.

Katie Bio

Ivan Toney ljubi lijepu Katie Bio s kojom je dobio dva sina koji su nogometaša došli podržati na Euro. O njihovoj vezi zna se jako malo te nije poznato koliko dugo je par zajedno. Katie je inače izvršna direktorica u jednoj firmi.

Megan Davison

Megan je supruga Jordana Pickforda. Par je zajedno od srednje škole, a vjenčali su se 2020. godine. Zajedno imaju sina i kćer. Megan često svog supruga prati na utakmicama. Popularna je i na društvenim mrežama gdje je prati 128.000 ljudi.

Katie Goodland

Katie Goodland je supruga Harryja Kanea. Par se upoznao još u školi. U braku su od 2019. godine i zajedno imaju troje djece.

Rebecca Cooke

Rebecca je partnerica Phila Fodena. Par je zajedno već nekoliko godina, a poznaju se još iz školskih dana. Zajedno imaju troje djece. Njihov najstariji sin već je jako popularan i na Instagramu, gdje ga prati 4 milijuna ljudi. Rebecca je prilično samozatajna pa nema profil na društvenim mrežama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.