Urnebesan video s premijere Netflixove serije Perfect Couple: "Imaš bubu na sebi"

Foto/Screenshot: X/Profimedia

U Hollywoodu je održana premijera serije The Perfect Couple, koja se počela emitirati na Netflixu. Međutim, na nju su došli i nepozvani gosti - bube.

Meghann Fahy, Nicole Kidman, Liev Schreiber i ostatak ekipe borili su se s bubama koje su ih napadale tijekom poziranja i davanja izjava na crvenom tepihu.

"Mislim da me jedna buba ugrizla", kazao je Schreiber na premijeri.

Bube su potpuno omele intervju

Jedna takva neglamurozna situacija zabilježena je kamerom i objavljena na X-u. Glumica Meghann Fahy, koja u seriji ima jednu od glavnih uloga, razgovarala je s Varietyjem, ali bube su ih cijelo vrijeme ometale. 

Primijetivši nekoliko buba na majici ovog novinara Varietyja, Fahy je rekla: "Imaš bubu na sebi." Kad se okrenula, vidjela je hrpu buba kako lete oko reflektora. 

"Ewww! Ne sviđa mi se to. Ne sviđaju mi ​​se takve stvari... Moramo napustiti Los Angeles", zaključila je. Cijelo vrijeme dok je razgovarala s novinarem micala je bube s njegove odjeće. 

"To je tako bezobzirno. Progutat ćemo jednu", rekla je.

O čemu je serija? 

Amelia Sacks (Eve Hewson) sprema se za udaju za muškarca iz jedne od najbogatijih obitelji u Nantucketu. Majka njezina budućeg supruga je Greer Garrison Winbury (Nicole Kidman).

Na dan vjenčanja obitelj i prijatelji mladenaca okupljaju se na partyju na plaži, no par sati prije samog obreda pojavljuje se truplo i odjednom su svi osumnjičeni. Miniserija ima šest epizoda, a snimljena je po istoimenom bestselleru The New York Timesa koji je napisala Elin Hilderbrand.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.