Urnebesna razlika: Kako Roger Federer prati meč na US Openu, a kako Kevin Hart

Screenshot: X

Na službenom X profilu US Opena objavljen je urnebesan video koji pokazuje umirovljenog tenisača Rogera Federera i komičara Kevina Harta. Njih dvojica su pratila meč Francesa Tiafoea i Grigora Dimitrova.

Kratki videozapisa Federera i Harta postao je viralan jer prikazuje kako njih dvojica na različite načine doživljavaju meč. Roger ima smiren i pribran izraz lica, dok je Kevin potpuno suprotan - živahan i nervozan.

"Roger Federer gleda tenis i Kevin Hart gleda tenis. Predstava u dva čina", stoji u opisu videa. 

Ekipu na X-u ovaj je video jako zabavio. "Kevin je poput teniske loptice", "Kevin se samo ponaša kao Kevin", "Kevin uživa u životu", "Kevin sigurno stoji na prstima dok gleda meč", "Obojica uživaju na svoj način", "Uživjeli su se", "Kevin ne zna ni čiji meč gleda", neki su od komentara.

Puno viralnih videa s ovogodišnjeg US Opena

Tijekom meča Francisa Tiafoea i Aleksandra Kovačevića kamere su na tribinama snimile čovjeka koji u rukama nosi dva pića - jedno sebi, drugo ženi koja je sjedila pored njega.

Isprva se činilo kako je s tom ženom na spoju, ali kada joj je krenuo predati piće, muškarac koji je sjedio u redu iznad njih ga je pretekao i on joj je pružio piće. Izraz lica čovjeka koji nije uspio ženi dati piće je neprocjenjiv. Sudeći po izrazu, muškarac je doživio pravi šok. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.