Uskoro kreće bolesni reality show u kojem je dozvoljeno čak i silovanje i ubijanje

Foto: SiberianTimes

GLUMICA, glamurozna trenerica plivanja i "profesionalna plavuša s Arktika" samo su neki od kandidata za ruski reality show bez pravila koji počinje u srpnju.

Organizatori reality showa koji će se snimati u Sibiru kažu kako neće intervenirati čak ni u slučaju ubojstva ni silovanja, a kandidati naoružani samo noževima devet mjeseci borit će se s vukovima, medvjedima, niskim temperaturama, ali i međusobno.

>>Uskoro stiže najbolesniji reality ikad u kojem je dozvoljeno čak i silovanje i ubijanje<<

Temperature u blizini rijeke Ob variraju od 35 ljeti do -50 stupnjeva zimi, a potencijalni kandidati kojih je sve više imat će samo jedan set zimske odjeće. Borit će se za nagradu od 1,55 milijuna eura.

Unatoč poprilično brutalnim pravilima, zainteresiranih je zasad više od 300, najrazličitijih profila. Tijekom devet mjeseci u divljini, snimat će ih 2000 fiksnih kamera, a emitirat će se na internetu 24 sata dnevno na više različitih jezika, uključujući i engleski, piše Daily Mail.

Oksana Shiganova (28), vozačica i samoprozvana "profesionalna plavuša" nada se da će odabrati baš nju, iako priznaje da će bez pomoći teško preživjeti.

Irina Agisheva (30) trenerica je plivanja iz Novgoroda u Rusiji prijavila se jer želi učiniti nešto "divlje i nezaboravno po čemu će je ljudi pamtiti." "Živimo samo jednom i iz toga moramo izvući najbolje", kaže.

"Sve je dozvoljeno. Tučnjava, alkohol, ubojstvo, silovanje, pušenje, sve", stoji u najavi showa iza kojeg stoji ruski tajkun Yevgeny Pyatkovsky (35). "Ne, nećemo intervenirati. Prilično sam siguran da će biti tučnjave, ali i gorih stvari. No, ne bojimo se negativnih reakcija", rekao je dodavši kako kamere neće pokrivati baš svaki kutak 'otoka', ali i napomenuo da natjecatelji nisu oslobođeni ruskih zakona, a hoće li ih kandidati poštivati odnosno kako će se njihovo kršenje rješavati, ostaje za vidjeti.

"Natjecatelji će slobodno lutati, udruživati se, a pravila oko restrikcije seksa nema", govori te otkriva da u slučaju ostane li neka kandidatkinja trudna, oni ni s tim neće imati veze. Preživi li beba, pokazat će je nakon projekta.

Kandidati nisu samo Rusi. Jonghyun Lee (22) student je iz Južne Koreje koji trenutno biciklira Amerikom. Privlači ga rješavanje problema jer misli da postaje bolji.

Matts David Goldberg (36) iz Švedske također se prijavio jer je avanturist. "Želim sudjelovati da inspiriram ljude i pomognem im boriti se za svoje snove. Također, želim proći ono što je moj djed prošao kad je uhvaćen u sibirskoj tajgi tijekom Drugog svjetskog rata. Ja sam avanturist, učitelj i novinar."

Drugi pak, poput Mikhaila Utrobuna (29) iz Khabarovska motivaciju ne skrivaju."Ovo je moja šansa da konačno postanem milijunaš", zaključuje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.