Uskoro počinje novo izdanje festivala Graffiti na Gradele u Bolu na Braču

Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL

Ostalo je nekoliko dana do početka novog izdanja ljetnog festivala Graffiti na Gradele koji se ove godine održava od 24. do 28. srpnja u Bolu na Braču.

Prvi umjetnici pristižu na otok

Kompletiran je crtački i glazbeni program, a prvi umjetnici već su počeli pristizati na Brač. Iz Austrije dolazi PERK_UP, iz Njemačke Kartelović, iz Španjolske Mandi OH iz Srbije Endo, Zmaja i Chiks, iz Bosne i Hercegovine Zian, dok domaće boje brane Chez 186, Sarme, Casino, Senk i Erol Sjajni. 

Za večernji dio programa, odnosno koncerte u bolskom 585 Clubu bit će zaduženi Grše, Miach, Z++ Kukus, Buntai, Bore Balboa, Krešo Bengalka, Luzeri, IDEM, Massimo Savage, Peki i Dani. Uz dvije koncertne večeri priprema se i pet punih dana DJ programa na Bijeloj kući u SKY loungeu.

Glavni "as u rukavu" tog festivala je dnevni program - crtanje murala i grafita, kupanje, sunčanje i uživanje u raznim aktivnostima zaduženi su za nezaboravan doživljaj ljeta. Festival počinje u srijedu, a u četvrtak, petak, subotu i nedjelju nastavlja se raznim aktivnostima na Bijeloj kući.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.