Usred skandala s Diddyjem porasla prodaja Bieberove pjesme: "Riječi su znakovite"

Foto/Screenshot: EPA/YouTube

USRED skandala s uhićenim reperom Seanom Diddyjem Combsom, koji je optužen za silovanje, trgovinu ljudima i vođenje zločinačke organizacije, porasla je prodaja pjesme Lonely Justina Biebera, kojemu je Diddy bio mentor dok je on bio tinejdžer

Pjesma Lonely drugi je singl s Bieberovog šestog studijskog albuma Justice iz 2021. Prodan je u gotovo 1500 primjeraka prošlog tjedna, što je ogroman porast u usporedbi sa samo 100 prodanih primjeraka tjedan dana prije, prema podacima sa stranice Luminate.  

Neki korisnici društvenih medija nagađaju da Bieberova pjesma Lonely sadrži znakove koji upućuju na to da su ga u prošlosti zlostavljale osobe iz glazbene industrije poput Diddyja - što je uzrokovalo povećanje prodaje pjesme. 

Društvenim mrežama šire se nagađanja da je Bieber znakovitim riječima pjesme Lonely poručio svijetu s čime se tada borio. Ovo su riječi pjesme, prevedene s engleskog jezika. 

I svi su me vidjeli bolesnog 

Osjećao sam se kao da nikoga nije briga 

Kritizirali su stvari koje sam radio kao blesavi klinac 

Što ako imaš sve i čini se da nemaš koga nazvati?  

Možda bi tada znao tko sam 

Jer imao sam sve, ali nitko me nije čuo

A to je jednostavno usamljeno 

Tako sam usamljen 

Usamljen

"Rasvijetlio je bolnu stvarnost iza holivudskog blještavila" 

"Justin Bieber je napisao i izveo ovu moćnu pjesmu, Lonely, kako bi rasvijetlio bolnu stvarnost iza holivudskog blještavila", napisao je netko na X-u, a drugi korisnik se nadovezao: "U svjetlu nedavnih optužbi protiv Diddyja, bolno je prisjetiti se da je Justin imao samo 15 godina kada je prolazio kroz vlastite borbe s njim. Ova pjesma govori o istini s kojom se suočavaju mnogi mladi ljudi u industriji."

Podsjetimo, Bieber je 2008. godine potpisao ugovor s izdavačkom kućom Combsovog štićenika Ushera, što je označilo početak njegovog prijateljstva s Diddyjem. Nakon reperovog uhićenja internetom kruže stare snimke njihove interakcije, kada je Bieber bio tinejdžer, a Diddyjeva jezovita izjava u jednom intervjuu širi se društvenim mrežama. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.