Big Brother: Bojana izbačena, u kuću ušla izoperirana Ana koja želi biti najseksi Hrvatica

Screenshot: RTL

BIG BROTHER je odlučio zapapriti stanarima. Večeras, za vrijeme trajanja dnevne emisije uživo iz tajne kuće javit će im se Antonija Blaće s ne baš dobrim vijestima.

Jedan stanar će zauvijek napustiti kuću, a netko će postati novi BB stanar.  Nominirani su Ana, Anezi, Bojana, Lucija, Tomislav i Bojan.

Dnevna emisija započela je pregledom dana, a stanare je najviše zabavilo mazanje medom.

Potom su Lucija i Dubravka masirale Zebu i Luku Roka, kojeg je iznenadilo kad ga je Dubravka masirala po stražnjici.

Gledatelji su nakon toga otkrili da u kuću ulazi Ana Kovačec, koju su Indexovi čitatelji upoznali u izboru za Najseksi Hrvaticu by Boris Štajduhar te joj dali najviše glasova. Iako su s RTL-a prije početka showa demantirali da Ana ulati u kuću, čini se da su se u tri tjedna predomislili.

Ana s dečkom vodi dva restorana, a u slobodno vrijeme se druži, trenira s prijateljicama i šeće sa psom.

"Dečko me osvojio time što je duhovit, nije napadan, stvarno je drag i naravno zgodan", rekla je za Index tijekom trajanja izbora za najseksi Hrvaticu.

Ana je već u kući, stanari su se upoznali s njom, a jedini stanar koji se s njom izljubio je Juraj. Ono što stanari ne znaju jest da će Ana, koji će zvati Anči, imati posebne privilegije.

Do nedjelje su nominirani svi stanari, osim tajne obitelji. Razlog za grupnu nominaciju su psovke, uništavanje inventara, međusobne uvrede i šaputanja.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Big Brother instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag Big Brother.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.