Uznemirena Rada Vasić otkrila: "Mika će pokazati ´onu stvar´ i dokazati da je muško"

Foto: Facebook

NAKON što se jučer Facebook preplavile navodne fotografije Mike Vasića odjevenog u ženu, srpski Kurir odlučio je doznati istinu te nazvao Radu Vasić.

Frizer iz Velike Plane u reality showu više puta je izjavljivao je da bi htio postati žena pa je tako fotografija na društvenim mrežama izazvala puno pažnje. 

Njegova majka Rada istaknula je kako je Mika i dalje muškarac. "Gledamo sliku i smijemo se. To je photoshop. Misliš li da bi pored svih nas moji sinovi mogli promijeniti spol? Oni su rođeni muškarci, ne mogu biti žene. Da izvineš, ali trebao bi doći kod nas u goste i vidjeti da ima muški spolni organ u gaćama. Oprosti na ružnom rječniku, ali drugačije ti ne mogu objasniti. Morat će ti 'onu stvar' pokazati kako bi se svi uvjerili da nije postao žena, Ju, svašta!", rekla je Rada za Kurir, a zatim joj je slušalicu oteo Mikin brat blizanac Giba. "To nije moj brat. Netko je njegovu glavu stavio na žensko tijelo, točno se primijeti da je glava veća od tijela. Ljudi se sprdaju s nama, vjerojatno su ljubomorni", poručio je.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.