Vaš horoskopski znak otkriva najperverznije stvari koje volite u seksu

Foto: Instagram

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.
 
POŠTO u horoskop rubrikama ne viđamo baš često perverzarije koje određeni znakovi vole kada je riječ o seksu, odlučili smo otkriti preferencije perverzarija za svaki znak posebno. Osim vaših karakternih osobina, horoskop zna i vaše najmračnije maštarije i zločestoće koje ste spremni napraviti u krevetu.
 
OVAN mašta o sadizmu u krevetu, pogotovo ovnice, a čak su spremne i vezivati testise svog muškarca električnom žicom. Ovnice vole i ostalu opremu za "zlostavljanje" u krevetu i igrice.
 
BIK ima maštariju o prljavštini u krevetu. Doslovno prljavštini, odnosno izmetu i mokraći. Obožavaju prirodni miris svog partnera u krevetu i feromoni ih posebno napaljuju.
 
 
BLIZANAC obožava seksualna pomagala u krevetu i  mašta o elektronskim uređajima za seks. (Pogledati neki od pornića s oznakom "sex maschine", da ne idemo u detalje).
 
RAK često ima bolesnu maštariju o incestu u krevetu i žele biti "mama" ili "tata" svom partneru ili partnerici u krevetu.
 
LAV želi snimiti pornić. Kako i van kreveta želi biti zvijezda, lavovi i lavice maštaju o kameri pored kreveta. Često i zato jer uživaju gledati sami sebe u akciji.
 
DJEVICA se boji da previše uživa u seksu i želi kazniti partnera ili biti kažnjena zbog prekomjernog uživanja. A načina za kažnjavanje je puno...
 
 
VAGA je po ovom pitanju najsuptilniji znak. Ona samo želi duuuuuuuuuugu predigru.
 
ŠKORPION, naravno, o seksu zna sve i svaki dio vašeg tijela poznaje bolje od doktora. Seks sa škorpionom je poput lavine koja dolazi i oni obožavaju nanositi bol svom partneru. Pretjeruju u svemu, i trebate imati "safe word" za seks sa škorpionom.
 
STRIJELAC mašta o grupnjaku u kojemu sudjeluje kao objekt ili subjekt radnje. Ima neutaživu želju za velikim brojem partnera u isto vrijeme i jako mu je bitno da oko sebe ima dva ili više partnera koji se "bore za njega".
 
JARAC želi potpunu dominaciju i kontrolu u krevetu. Obožavaju vezivanje, igrice i analni seks. Ovo za analni seks se odnosi na Jarčice, jer im je to najčešća maštarija.
 
VODENJAK se voli posvetiti partneru. Dobro pamti sve što partner voli i želi u krevetu i potrudit će se da zadovolji partnera. Što se perverzarija tiče, nisu pretjerano perverzni. Eventualno žele eksperimentirati s hranom ili ledom u krevetu.
 
RIBE maštaju o prostituciji, pravoj ili odglumljenoj za partnera u krevetu. Ribe se potpuno predaju partneru i nemaju granice u seksu.
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.