Vatrogasci s Hvara objavili fotografiju nakon što su ugasili požar

Foto: Vatrogasci 193/Facebook

Požar koji je jučer izbio između Velikog i Malog Grablja na otoku Hvaru je ugašen, ali su vatrogasci cijelu noć patrolirali na požarištu. Oni su sada nastavili trend u kojem objavljuju fotografije svojih akcija kao odgovor na ponašanje Anne i Nede Dujić, kćeri i supruge HDZ-ovog šefa Hrvatskih šuma Nediljka Dujića. 

Pitve, otok Hvar #nakaze193

Objavljuje Vatrogasci - 193Četvrtak, 8. kolovoza 2024.

Na fotografiji koja je objavljena na Facebook stranici Vatrogasci 193 vidi se kako, nakon što su ugasili požar, sjede i odmaraju, a jedan od njih ima napisano "nakaze" na leđima. Oko njih se vide tragovi požara te preostali dim. 

"Heroji"

"Da su bar svi takve nakaze kao vi", "Podrška ovim nakazama i na kopnu i u zraku", "Svi smo uz vas, samo hrabro", "Oni su naši heroji", bili su samo neki od komentara podrške napisanih ispod objave.

Žene su kritizirale gašenje požara

Naime, Anna i Neda Dujić nedavno su u televizijskom javljanju za RTL žestoko kritizirale gašenje požara te nazvale sve vatrogasce "nakazama". "Dobili smo titulu Nakaze. Kad je već tako i kad je ta izjava dobila medijski prostor, pozivamo sve kolegice i kolege da pokažu što nakaze rade i objave fotografiju sa #nakaze", piše u objavi na profilu Vatrogasci 193. 

Dobile su i glazbenu obradu

Na YouTube je objavljena glazbena obrada javnog istupa majke i kćeri. Na kanalu Duddovision Channel osvanula je pjesma Nakaze, ćaća mi se doli guši, koju izvodi VIS Požarišne babe. "Preodlično", "Već je podijeljeno", "Trebalo je ubaciti u pjesmu kako one viču", samo su neki od komentara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.