Već se zna tko će nastupati na dočeku 2025. u Splitu

Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL

Dubioza kolektiv će nastupati na dočeku 2025. godine u Splitu, objavili su iz grada.

"Op, op, opaaa! Ideja koja je već neko vrijeme tinjala u mislima i željama brojnih danas je napokon dobila i službenu potvrdu: U 2025. Splićane će uvesti ekipa koja žari i pali ne samo cijelom regijom, nego i svemirom!

U međuvremenu od ideje za lansiranje BOSA-e do danas, kada bi ih i čak Elon Musk mogao ozbiljno uzeti u razmatranje za kreativnost i interpretaciju svakodnevnice, ekipa iz Dubioze zaustavit će se i na našoj Rivi, koja će zasigurno biti pretijesna za sve ljubitelje stihova u kojima već 20 godina uživa cijela regija.

Bez obzira jeste li među onima koji žive na Balkanu ili ne, morate se složiti - Dubioza Kolektiv svojim pjesmama predstavlja ogledalo društva u kojem se mnogi vide i prepoznaju. Na Silvestrovo ih u Splitu očekujemo u punom sastavu i najboljem raspoloženju', stoji u službenom priopćenju. 

Jedna od zasigurno najvećih pop rock grupa u regiji u svim svojim stihovima vješto predočava mentalitet ljudi uz mnoštvo snažnih poruka. Zato se, nadalje je istaknuto, već sada u svibnju nestrpljivo očekuje zima kada će se s njima uglas zapjevati:

'Znam, da ne može, al´ može li da može,

bilo bi dobro, ako ikako bi moglo,

ma, znam, ne može, al' može li da može,

al' sve se može kad se male ruke slože....'", objavili su iz gradske tvrtke Žnjan, piše Dalmatinski portal.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.