Veliko finale najboljih barmena Hrvatske na četvrtom Monin Cup–u 2016!

Foto: Press

NAKON što su uspješno savladali zahtjevne kvalifikacije u Zagrebu, Rijeci, Splitu i Dubrovniku, 16 najistaknutijih mladih barmena iz cijele Hrvatske ove će nedjelje, 8. svibnja od 14.30 sati  u City Centeru one West na Jankomiru odmjeriti snage na finalnom natjecanju - Monin cup 2016!
 

S dnevnom proizvodnjom od 6 milijuna napitaka na čak 4 kontinenta, Monin je vodeći svjetski proizvođač sirupa, preljeva, voćnih pirea, likera, voćnih smoothia i frapea čije se natjecanje  smatra najkreativnijom svjetskom pozornicom mladih barmena. Hrvatsko 'izdanje' po četvrti put potpisuje tvrtka PDD Croata čiji će zarazni entuzijazam City Center one West  nakratko odvesti u maštoviti svijet boja,okusa i mirisa.


 

Tako će se spretni, okretni i precizni virtuozi do 27 godina predstaviti jedinstvenom kreativnom izvedbom kojom će pokušati šarmirati stručni žiri.

Cijeli program upotpunit će poznata lica hrvatske scene koja će se također natjecati u pripravljanju koktela.

Najmlađe posjetioce očekuje mala radionica šarenih bezalkoholnih koktela.


 
Ne propustite pogledati, pomirisati i okusiti kreacije naših najs(p)retnijih mladih barmena ove nedjelje, 8. svibnja u City Centeru one West sa početkom u 14.30 h.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.