Vesna Pisarović će nakon 19 godina snimiti pjesmu: "Nisam htjela ništa forsirati"

Foto: Press

Povodom koncerta na splitskim Gripama, koji je zakazan za 26. listopada, Vesna Pisarović gostovala je u programu Radija Dalmacije u showu Dobar dan, Dalmacijo. ''Nikad nisam mislila da ću pjevati na Gripama ni u Areni Zagreb, ali eto, to je valjda nešto što ti zvijezde pripišu, što je izvan tvoje kontrole, ali mogu reći da sam sretnica'', rekla je Vesna voditeljima. 

Otkrila je i da je upravo u Splitu napisala stihove za svoju novu pop pjesmu.

''Cijelo ovo vrijeme sam stvarala, ali nekako nisam znala kako, kome i koji zvuk jer predugo sam se bavila jazzom. Tako da sam razmišljala, puno toga je bačeno u koš, puno snimaka je na hard disku i možda će jednog dana biti objavljene, ali evo, tek sam ovo ljeto dobila ideju, nakon svih ovih silnih koncerata, kako, kome i što ja to želim reći s toliko i toliko svojih godina", rekla je Vesna.

"Nisam htjela ništa forsirati"

"Nisam htjela forsirati dok sama nisam osjetila da se želim izraziti na način da vjerujem u to, a ne zato što to karijera traži ili ne znam tko to traži. I jutros sam se probudila u Splitu i uz pogled na more sam zapisala prvi vers, s kojim sam se dugo mučila, sjeo je, kako mi to kažemo muzički'', ispričala je popularna pjevačica. 

Rekla je i da njezin suprug Ozren Pupovac, s kojim je u braku 15 godina, neće prisustvovati njezinom koncertu na Gripama.

''Neće doći. Moj svijet glazbe je moj svijet, rekla bih, i tu imam svoje ljude. To je jedan paralelni svijet uz ovaj drugi svijet i njih ne miješam'', bila je iskrena Vesna. 

Otkrila je da živi "jedan dosadan život"

Na pitanje kakva je Vesna privatno u svoja četiri zida odgovorila je: ''Živim jedan dosadan život. Obožavam kuhati, družiti se, jesti i popiti, ali većinom toga nema - radim, vježbam, spavam. Problem je taj moj glas, da sam možda neki drugi instrument, možda bih više uživala u zabavi, ali ovako malo živim svećenički.''

Otkrila je i da je nedavno udomila mačku. "Došla je prije dva mjeseca kod mene, sva nikakva, s jednim okom i puna buha i sad je moja. Zove se Maz, ali sad je već postao muškarac pa ga zovemo Ferdinand", ispričala je. 

Između ostalog, odgovarala je na pitanja slušatelja te otkrila da bi jako voljela snimiti duet sa Zdravkom Čolićem. 

Sljedeće godine zapjevat će u zagrebačkoj Areni

Krajem kolovoza Vesna Pisarović otpjevala je svoje najveće hitove obožavateljima na Kaštelu u Puli. Osim tog koncerta, uskoro će nastupati u Splitu, a početkom srpnja ove godine najavila je i svoj prvi koncert u zagrebačkoj Areni.

"Ne mogu vam opisati koliko sam sretna jer najavljujem svoju prvu zagrebačku Arenu 26. travnja 2025. Čak mi zvuči i malo nestvarno. Uvjerena sam da ćemo se jako dobro zabaviti. Vrlo sam profesionalna i brižna oko detalja, već sam pomalo ušla u pripreme... Jako, jako se veselim", rekla je tada pjevačica u eteru radija Bravo!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.