Tko je Antonija Dora Pleško koja je ušla u polufinale Supertalenta iako se nije ni prijavila

Screenshot: Nova TV

SUPERTALENT je ove godine krenuo žestoko. Oko prve emisije podigla se prašina zbog komentara o povraćanju Martine Tomčić, u drugoj emisiji istoj članici žirija smetalo je twerkanje, a u trećoj emisiji produkcija je odlučila unijeti malo dramatičnosti.

Antonija Dora Pleško, koja se natjecala u prvoj sezoni ovog showa, dopratila je prijateljicu kako bi joj pružila podršku, a na kraju se i sama našla na pozornici te završila direktno u polufinalu.

Iako ju je javnost upoznala 2009. godine kao desetogodišnjakinju, Antonija je već tada imala iza sebe velik broj nastupa. Od malih se nogu bavi pjevanjem, a iza sebe je imala desetke festivala i natjecanja.

Svojom izvedbom "Cabareta" Lize Minelli Antonija je oduševila žiri, a mnogi su je tada nazivali čudom od djeteta. Iako su joj prognozirali pobjedu u showu, Antonija je na kraju bila četvrta.

Ipak, zamijetili su je producenti s one strane Atlantika, pa je prije nekoliko godina otputovala na Bahame i u glavnom gradu Nassau snimila dva glazbena spota za pjesme američkih glazbenika Josepha Zamberlina i Kenta Stevensona, angažiranih na međunarodnom projektu glazbeno-edukativnog serijala za djecu "Rhythm Village".

Nakon što je upisala srednju školu za likovnu umjetnost i modni dizajn, Antonija se prijavila na X Factor Adria i ponovno oduševila žiri i publiku. U prvoj emisiji otpjevala je "Nebo" Nine Badrić, a pohvalila ju je i sama pjevačica.

"Wow!!! Ovo je predivno. Hvala ti draga Antonia Dora Pleško na ovoj izvedbi, magična je. Želim ti svu sreću u nastavku 'X Factor Adria', you rock", napisala je Nina na Facebooku.

Ipak, pobjeda joj je i ovog puta izmakla, a nakon što ju je Željko Joksimović poslao kući, gledatelji nisu najbolje reagirali. Optužili su ga da štiti drugu natjecateljicu, a Antonija je lajkala negativne komentare na Facebook stranici srpskog glazbenika.

"Hvala vam na podršci i predivnim riječima, zauvijek ostajem pri rečenici: Netko to gore vidi sve. I taj gore bolje od ikoga zna što je najbolje za mene", napisala je potom na svojoj Facebook stranici. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.