VIDEO Baby Lasagna pjevao hit Nede Ukraden, poslušajte kako to zvuči

Foto: Instagram

Baby Lasagna na Instagramu je objavio snimku s probe njegovog benda koja pokazuje da se dečki snalaze u svim glazbenim žanrovima. 

Najprije su odsvirali hit Halida Bešlića U meni jesen je, a zatim se Baby Lasagna uhvatio mikrofona te otpjevao Da se nađemo na pola puta Nede Ukraden. Neočekivani glazbeni odabir završili su s Colonijom i Ti Da Bu Di Bu Da. Kako to zvuči poslušajte u videu.

 

Vječni metalac koji plače na Gibonnija

Inače, Baby Lasagna karijeru je započeo kao gitarist u rock bendu Manntra te ja za sebe znao reći da je "vječni metalac". Ipak, ne krije da voli poslušati i drugačiju vrstu glazbe. Tako je u jednom intervjuu otkrio da, kad je daleko od kuće, voli slušati Alena Vitasovića. Otkrio je jednom i da se rasplače na Gibonnija.

"Jednom smo išli za Sloveniju i ja sam putem samo slušao rap i trap na repeat...", započeo je u podcastu. "I onda oće neku emotivnu, Cesarica, Gibonni, onako ja vozim, a on sav u suzama...", nadovezao se njegov brat. "Upalim Udicu od Gibonnija i samo... Ne mogu, mene takne! Ja ne mogu slušati Udicu ili Bella figura... Gibonnija... Gibonni je najjači lik na svijetu. Kako da ne plačem...", dodao je na to Lasagna.

>>Ovako je Baby Lasagna izgledao na početku karijere

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.