VIDEO Gradonačelnik Pule razbacao se na koncertu Doris Dragović, pjevao je i pljeskao

Video: Čitatelj Indexa

Pulski gradonačelnik Filip Zoričić bio je na koncertu Doris Dragović u pulskoj Areni.

>>FOTO Doris Dragović nastupila u punoj pulskoj Areni

Brojni fanovi uživali su u najvećim hitovima splitske pjevačice, no čini se da je Zoričiću bilo posebno dobro. S društvom se razbacao na pjesmu Što je to od mene ostalo, koju Doris inače pjeva u duetu s Petrom Grašom. Zoričić je plesao, pjevao i pljeskao. 

 

"Sretan sam kada znam koje nam glazbene veličine dolaze u grad. To je hvalevrijedna poruka za naš grad, za ljude koji ovdje žive i za promociju grada u kulturnom smislu. Mi od tog puta nećemo odustati. Pula je zaista grad kulture i u kontekstu izvođača koji će biti u Areni i onih koji će nastupiti u Malom rimskom kazalištu u sklopu Pulskog kulturnog ljeta", rekao je ranije gradonačelnik.

Prošle godine zabranio cajke u Puli

Doris mu je, čini se, savršeno odgovarala te se dobro zabavio. Međutim pulski gradonačelnik prošle godine u gradu nije htio jednu drugu vrstu glazbe - cajke.

Zabranio je tada koncert koji je trebao biti održan 25. ožujka u pulskom Domu sportova. Na koncertu su trebali nastupati Duško Kuliš, Dragan Kojić, Ana Bekuta i Zorana Mićanović. Zoričić je tada poručio da "to nije primjerena glazba za ovo podneblje".

Koncert je organizirala promocija Hiljadarka, koja je za to s Pula Sportom već bila dogovorila zakup dvorane za 25. ožujka 2023. Ali kad je Zoričić saznao za koncert, sve je otkazano. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.