VIDEO Bieber izašao iz staklene kutije, pustio suzu i uzeo hrvatsku zastavu

Foto: Luka Sangulin/Index

ISPRED zagrebačke Arene ove je srijede vladao kaos, okupljeno mnoštvo čeklo je satima da se otvore vrata da vide svog omiljenog pjevača. Većinu okupljenih ispred Arene činile su mlade djevojke, a publika je došla iz svih zemalja regije. Upoznali smo i dečke iz Makedonije koji su se vozili 12 sati da vide 22-godišnju zvijezdu.

Tijekom izvedbe pjesme "Let me Love You" emotivni Justin je pustio i suzu, a na kraju je od obožavatelja uzeo zastavu koju su mu dobacili.

20:40 Justin je na pozornicu izašao iz staklene kutije i automatski zapalio Arenu. Sve što se moglo čuti bili su vriskovi.

20:20 Odbrojavale su se posljednje minute do nastupa Justina Biebera. Vriska nije stala, a nakon što su doznale da će se Bieber sljedeći pojaviti na pozornici cure su podivljale.

19:39 Arena se već dobro popunila, a iščekivanje je bilo na vrhuncu. Čim se na velikom video zidu pojavio njegov lik ili kad bi netko spomenuo njegovo ime, curice bi počele vrištati.

18:50 Prvi dio obožavatelja već je ušao u Arenu, dok oni koji nisu toliki obožavatelji tek stižu do Arene. Jako je puno mladih koje su roditelji dopratili na koncert.

18:23 Zasad je otvoren samo jedan ulaz u Arenu, ispred kojeg vlada ogromna gužva jer svi žele što prije ući.

Justinovi divovski kamioni s opremom za pozornicu:

 Iz ZET-a su uoči koncerta poručili: "Izrazito je gust promet uz Lanište i remetinečki rotor te na svim prilaznim koridorima zbog koncertnog događanja u Areni Zagreb.

Autobusne linije voze sporije, povremeno uz zaustavljanja.

Preporučujemo korištenje tramvajskog prijevoza kroz i prema Novom Zagrebu, čije su trase odvojene od ostatka cestovnig prometa".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.