Video - Indexova kraljica maturalne večeri zablistala: Kad me dečko vidi, past će u nesvijest

ISPRATILI smo Indexovu kraljicu maturalne večeri Marinu Rađenović na njezinu veliku feštu i poželjeli joj odličnu zabavu. Marina je blistala zahvaljujući timu sponzora koji su se pobrinuli da se u punom sjaju oprosti od srednjoškolskih dana. Otkrila nama je kako će se na maturalnoj večeri zabaviti još duplo bolje i stvarno si dati oduška jer je propustila Norijadu zbog bolesti. "Nećemo ujutro doma, već negdje oko podneva, nakon što još posjetimo omiljeni birc pokraj škole", smije se Marina.

Šminkerima Marina uopće nije bila izazov

Tijekom klasičnog ženskog spremanja uoči izlaska, svi su se, od šminkerice pa do frizerke, složili kako im Marina uopće nije neki izazov, jer je prirodno lijepa, tako da joj ne treba puno "dorade". Kada je na kraju bila gotova, i sama je bila prezadovoljna te nam otkrila kako će se njezin izgled najviše svidjeti dečku Juri. "Inače se ne šminkam, tako da će sada kad me vidi pasti u nesvijest", šali se Marina.

Prije samog početka maturalne, Marinu su ishvalili svi, od prijatelja do razrednice Snježane  u ll. gimnaziji u Zagrebu. Mama Ana i tata Neven su, naravno, ponosni na nju, a tati nije smetala čak ni stvarno hrabro kratka haljina koju je Marina izabrala. "Pa danas se mladi tako odijevaju", samo je komentirao. Marinina prijateljica Dora rekla je kako se iznenadila kada je čula da se Marina prijavila na Indexovo natjecanje, ali je ne čudi što je pobijedila jer zna da ima sve kvalitete za to. "Nikada se nismo zakvačile za istog dečka, imamo različite ukuse", otkrila nam je Dora. S njom i s ostalim prijateljima Marina je krenula partijati, a kako su tekle pripreme za maturalnu večer i što nam je sve lijepa Marina otkrila o sebi, pogledajte u videu.

Marina je kao pobjednica ovogodišnjeg Indexovog velikog natječaja za Kraljicu maturalne večeri, koji se održava četvrtu godinu za redom, osvojila haljinu Modne kuće Linea Exclusive (www.linea-exclusive.com), Ledenkove cipele (www.ledenko.hr), frizuru, šminkanje i manikuru u Beauty centru Božica (www.bc-bozica.com), masažu tijela toplim uljima + poklon iznenađenja u Kozmetičkom salonu Lanaderm (www.lanaderm.hr), sunčane naočale Police (www.police.hr), putovanje u Tunis za dvije osobe koje dodjeljuje putnička agencija Sunčani odmor (www.suncaniodmor.com) te vrijedan ekskluzivni poklon paket šminke kojeg joj poklanja Make Up Factory (www.makeupfactory.de), dok ju je na maturalnu odvezao Range Rover TRCZ-a (www.trcz.hr). Zahvaljujemo svim sponzorima što su nas podržali u ovom projektu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.