VIDEO Jennifer Coolidge svojim govorom ukrala je show na dodjeli Zlatnih globusa

Screenshot: YouTube

SASVIM očekivano, Jennifer Coolidge ukrala je show na 80. dodjeli Zlatnih globusa u Los Angelesu. Zvijezda serije Bijeli lotos najprije je izašla na pozornicu kako bi uručila nagradu za najbolju glumačku izvedbu u sporednoj ulozi u TV seriji. Prije uručenja nagrade ispričala je priču o tome kako su je pozvali da bude jedna od voditeljica dodjele. 

To je bio jedan od najdužih, ali i najzabavnijih uvodnih govora prije podjele nagrade. Coolidge je govorila o svojim strahovima od spoticanja o svoje riječi te se našalila da joj je netko predložio da obuje kroksice i više pazi na teleprompter.

Poslije je Jennifer osvojila nagradu za najbolju sporednu glumicu u limitiranoj seriji za ulogu Tanye McQuoid u seriji Bijeli lotos na HBO-u. Tada je za kreatora serije Mikea Whitea rekla da joj je "dao nadu". 

Duhovit govor nakon primanja nagrade

"Dao si mi novi početak. Čak i ako je ovo kraj, jer si me ubio, nema veze. Čak i ako je ovo kraj, promijenio si mi život na milijun različitih načina", rekla je, referirajući se na sudbinu svog lika u seriji. "Moji susjedi razgovaraju sa mnom i slično. Ozbiljna sam. Nikad nisam bila pozvana ni na jednu zabavu u svom susjedstvu, a sada me svi pozivaju. Znaš, to je zbog tebe, Mike", dodala je.

Dok je Mike plakao u publici, glumica je nastavila. "Ovo je nešto što svi vi, ako ne poznajete Mikea Whitea, trebate znati. On je zabrinut za svijet, zabrinut je za ljude, za svoje prijatelje kojima nije dobro. Uvijek je zabrinut za ljude i za životinje. Doista je jedna od najboljih osoba koje sam upoznala", rekla je.

"Samo želim reći, Mike White, volim te do smrti", dodala je.

Tko je Jennifer Coolidge? 

Glumicu najviše prepoznaju po ulozi Stiflerove majke u American Pie. Rođena je 28. kolovoza 1961. u Bostonu te je sanjala da postane pjevačica. Nakon završetka fakulteta preselila se u New York, a zatim u Los Angles gdje je postala članica komičarske družine The Groundlings.

Na televiziji je debitirala u NBC-jevoj seriji Seinfeld glumeći maserku koja ne želi ponuditi svoje profesionalne usluge dečku Jerryju. Glumila je u filmovima Legally Blonde, A Cinderella Story, Single All the Way, a glumi i u najnovijem filmu Jennifer Lopez, Shotgun Wedding. Mnogi je znaju i po ulozi Sophie Kachinsky u seriji 2 Broke Girls. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.