Video katastrofalnog gafa: Lady Gaga (izgleda) pokazala penis

POGLEDAJTE dosad neviđene snimke bogatstva koje Lady Gaga uzgaja ispod svoje suknje - paparazzi su i to uspjeli snimiti. Kontroverzna pjevačice je, u trenutku nepažnje na jednom od svojih koncerata nezgodno raširila noge i pokazala onaj isti penis za koji je nedavno priznala da ga ima. Navodno.


Je li to Lady Gaga još jednom posegnula za starim provjerenim receptom privlačenja javnosti ili joj se ovakav katastrofalan gaf zaista omakao teško je procijeniti, ali da sve što ima ikakve veze s njezinim spolnim organima novinare privlači poput pčela med, ne možemo osporiti.

Ševa s cijelim bendom

Lady Gaga nedavno je svijetu obznanila da spava sa svim članovima svojeg benda, a njezinu izjavu, po dobrom starom običaju, prenijeli su svi tabloidi. ""Ja sam žena koja nije u vezi i volim se dobro zabavljati. Spavam s dečkima iz benda jer je tako najjednostavnije", kaže. Lady GaGa dosad je pažnju medija plijenila priznanjem da ispod donjeg rublja krije i penis i vaginu, golišavim fotografijama, ekscentričnim ukusom za modu, ali i uspješnim hitovima poput "Poker Facea" i pjesme "Just Dance", koji se ni dan danas ne skidaju s top ljestvica i etera radijskih postaja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.