Video Lane Jurčević pregledan 5 milijuna puta u mjesec dana: "Kakva si prepička"

Foto: Instagram

"Ovaj video ima skoro pet milijuna pregleda na mojim profilima... Zaštooooo?" zapitala se Lana Jurčević uz video u kojem se čuje kako joj njen partner Filip tijekom vožnje govori: "Kakva si prepička, jaooo... Sad sam vidio, na ovo ogledalo srednje..." Lana je taj video objavila prošlog mjeseca, a zatim ju je to inspiriralo za poslovni pothvat.

"Osjećam se voljeno i kad sam u dronjcima"

"Ja se osjećam voljenom i kad sam raščupana, u dronjcima po kući i s 15 kila više nego prije, hvala Bogu. Ali mislim da nam, osim životne podrške, od partnera ponekad treba i ovakva nekakva stvar, koja nas vraća možda u one momente s početka veze, u one 'iskrice' koje su bile", poručila je zatim.

Originalni video objavljen je u rujnu. "Čovjek koji me voli i kad sam raščupana, mrzovoljna, nikakva, u istim, podrapanim dronjcima danima… Nijedan odnos nije idiličan i nije ravna crta. Ali ono što je oduvijek do sada bilo ‘ravna crta’ i nepromjenjivo, a to je da me voli kako svatko zaslužuje biti voljen, i kad ide i kad ne ide. Volim vas i volim te. Hvala ti Mićo", napisala je tad.

Filip Kratofil i Lana zajedno su više od šest godina. Vezu su na početku držali podalje od očiju javnosti, a sada ponekad objave zajedničke fotografije. 

"On je osoba s kojom dijelim vrlo slične vrijednosti i ciljeve, pa smo prihvatili činjenicu da često žrtvujemo slobodno vrijeme i možda neke zajedničke trenutke zbog onog što tek dolazi. Ako bih se na nešto kladila, onda je to da on ne voli Lanu koju javnost zna, nego onu kakva je u četiri zida", rekla je pjevačica u intervjuu 2020. godine. U studenom prošle godine dobili su kćerkicu Maylu Lily.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.