VIDEO Mariju Carey optužili da je pjevala na playback: "Bolno je očito"

Screenshot: YouTube

MARIAH Carey u nedjelju je nastupala na 50. ceremoniji Američkih glazbenih nagrada (AMA) u Los Angelesu. Pjevačica koja je dobila čak 10 AMA nagrada izvela je svoje hitove na pozornici, no nisu svi gledatelji bili oduševljeni. 

Carey je započela svoj set pjesmom Don't Forget About Us s albuma The Emancipation of Mimi, koji je izašao prije 20 godina, a zatim je otpjevala i drugi singl s albuma, pjesmu We Belong Together. 

Međutim gledatelji su na X-u počeli pisati kako je pjevačica pjevala na playback, a neki su komentirali kako je očito da nije pjevala uživo. 

"Bolno je očito svaki put kad pjeva na playback", "Mrzim što sada mora pjevati na playback, njezin glas u 80-ima je bio poseban" i "Jasno je da nije pjevala uživo", neki su od komentara. 

Podsjetimo, pjevačicu su u više navrata optuživali da pjeva na playback, a nedavno je nasmijala fanove urnebesnim videom u kojem je poručila kako još nije vrijeme za njezin božićni hit, pjesmu All I Want for Christmas Is You, koju svake godine puštaju radijske postaje diljem svijeta. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.