VIDEO Mladoženja iz Daruvara pao u bazen tijekom fotografiranja prije crkve

Mladencima iz Daruvara se tijekom snimanja na dan vjenčanja dogodila simpatična nezgoda koja je postala viralni hit.

"Mladoženja nam pao u bazen prije crkve, ovo nije bilo u planu", napisali su iz studija Keko, zaduženog za snimanje vjenčanja. Dok su pozirali pokraj bazena, mladoženja je slučajno upao u vodu, a mladenka se nije mogla prestati smijati.

 

Video: Keko studio

"Još se nije oženio, a već se potopio, bjež momče dok si još slobodan", "Pao u smeđem a izronio u crnom prsluku", "Jeben te zaljubljenog gledaj di staješ, već vidin kvocanje mlade sad ćemo radi tebe kasnit na vlastiti pir, di ćemo sad odjelo nać, sve zatvoreno itd..." šalili su se u komentarima.

Bilo je i onih koji su posumnjali da je čitava situacija bila namještena, no iz studija su otkrili da ovo "nikako nije bilo u planu".

"Nemoj, tetka, molim te"

Nedavno je još jedna snimka s vjenčanja postala viralni hit. Društvenim mrežama proširio se video s jednog vjenčanja u Čitluku u Bosni i Hercegovini, a sve zbog djevojčice koja je imala poruku za mladenku pred oltarom, oglasili su se mladenci Dora i Ivan.

Naime, Dorina nećakinja je tijekom ceremonije u crkvi u jednom trenutku viknula: "Nemoj, tetka, nemoj, molim te." 

"Svi smo ostali iznenađeni jer nismo očekivali da će ona to reći, da će išta reći. Međutim bila je previše vezana za mene, jer sam je odgajala. Poznato je koliko se tetke vežu uz nećakinje i obrnuto. Njenih šest godina smo provele zajedno, pa sam je i razmazila, ali me ipak iznenadila. Moram vam reći da se od prvog dana nije slagala s Ivanom, jer je znala da ću otići od nje i da moram nastaviti dalje. Sada će morati naći zajednički jezik s njim", ispričala je mladenka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.