Video mokrog Hausera u bazenu kako "zavodljivo" priča gledate na vlastitu odgovornost

Foto: Instagram

Upozorenje za sve one koji trenutno scrollaju Instagramom - Stjepan Hauser snimao se u bazenu sa "zavodljivim" glasom i to bi vam moglo iskočiti među reelsima. Pazite se.

Uglavnom, istarski violončelist videom je najavio snimku svog koncerta u londonskom Royal Albert Hallu. "Pozdrav, moji dragi fanovi", započeo je mokar u bazenu na engleskom jeziku s naglaskom kakav se može čuti u drugorazrednim filmovima. "Ne mogu vjerovati da se to događa, večeras je ta večer. Večeras na mom YouTube kanalu možete pogledati moj čitav koncert u Royal Albert Hallu", rekao je uz poprilično uznemirujuće pokazivanje prstom prema dolje (htio je navesti na link, naravno).

You know?

"Oh, wow, you know", ponavlja Hauser (povremeno se jedva suzdržavajući od smijeha) u teško prepričljivom videu. "Samo klasična glazba, meni omiljena, vama omiljena, you know? Ajmo, ajmo srušiti sve rekorde. Ajmo, trebam da milijuni vas ovo pogledaju jer moramo širiti poruku ljubavi i sreće. A ništa ne donosi toliko ljubavi i sreće kao klasična glazba. Ne mogu dočekati, oduvijek mi je bio san imati koncert klasične glazbe u ovoj legendarnoj dvorani", ponavljao je Hauser uz neizostavno "you know".

>>Ova reportaža s Hauserovog koncerta u Zagrebu preplavila je Fejs

Video je završio zaranjanjem u bazen. You know?

(Zainteresirao vas je video? Ok, evo i koncert koji je Hauser održao u svibnju ove godine.)

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.