VIDEO Na što biste potrošili 20 eura? Jedna djevojka dala neočekivan odgovor

Foto: Index Video

Sadržaj nastao u suradnji sa: ZABA

IZLET u Budimpeštu, izlazak s prijateljima i shopping bili su prve ideje nekih mladih ljudi kad smo ih pitali na što bi potrošili 20 eura. Među hedonistima našla se i jedna djevojka koja razmišlja malo drugačije.

Neki bi novac potrošili na brunch, neki na šminku ili odjeću, a neki na čašćenje s prijateljima. Najviše mladih koje smo sreli na glavnom zagrebačkom trgu bira potonju ideju, no bilo je i drugačijih ideja. Kakvih, pogledajte u videu ispod.

Dvije vesele djevojke kazale su da bi rado otišle na izlet.

"Budimpešta, advent ili tako nešto… Otišle bismo u Budimpeštu i onda bi se s tih 20 eura počastile negdje tamo", rekle su.

Većina mladih radije bi novac potrošila odmah na nešto što ih veseli, no jedna djevojka ima drugačiju ideju.

"Ja bih stavila u štednju", kazala je pa dodala da joj je to prvo palo na pamet.

Dečko u njenoj pratnji ne razmišlja tako. Iskreno je otkrio da bi novac potrošio iste sekunde iako još ne zna na što.

Za sada su ideje za trošenje 20 eura samo želje, no oni koji otvore račun u Zagrebačkoj banci mogli bi ih pretvoriti u stvarnost. ZABA je za nove korisnike od 18 do 25 godina pripremila Paket za mlade, u koji je dodatno uključeno 20 eura na tekućem računu. Za vođenje računa se ne plaća naknada i sadrži sve potrebno za započinjanje financijske samostalnosti.

Paket mogu ugovoriti i dodatno dobiti 20 eura i stariji, od 25. do 29. godine. Mjesečna naknada tada iznosi 0.93 eura, a akcija traje do iskorištenja raspoloživih sredstava.

Sponzorirani sadržaj donose Index i ZABA u skladu s najvišim profesionalnim standardima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.