Video: Navijanje i skandiranje u režiji HDZ-a

VLADAJUĆOJ stranci se doista može štogod zamjeriti, no kada je izborna kampanja u pitanju, njihovoj predanosti nema premca. HDZ je spreman na skupove na kojima se pojavljuje njihov vođa, premijer Ivo Sanader, dovesti i pune autobuse demokratskih "navijača". No, ni navijači nisu uvijek u svom elementu, pa tu uskače - animator.

Za slučaj da netko ne zna što raditi u trenutku kada premijer ili bilo tko od njegovih pomagača izađu na scenu, animator je tu da upozori "navijače" da trebaju pljesnuti dlanom o dlan. Šaka ili prst podignut u zrak (zaštitni znak Ive Sanadera), kao ni skandiranje, nisu na odmet. Tko ne zna parole, dovoljno je i izvikivanje imena "onoga koji zna".

Agilnost jednoga od HDZ-ovih animatora zabilježena je, kako tvrdi autor snimke, 29. rujna na njihovu skupu u Puli, kada je publika očito bila neraspoložena za navijanje, ili joj se jednostavno nije dalo. U redakciju Indexa stigla je snimka nepoznatog autora koji je uz komentare poput "Kada Lino kaže da vjerujemo Sanaderu, publiku opet treba nagovarati na pljesak", popratio čitav događaj.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.