VIDEO Objavljen trailer za film s Kate Beckinsale koji se snimao u Zagrebu

Screenshot: YouTube

Prije dvije godine u centru Zagreba snimao se holivudski film Canary Black s Kate Beckinsale u glavnoj ulozi. Film je dovršen i objavljen je prvi trailer.

Otkriveno je i da stiže na streaming servis Prime Video 24. listopada.

 

O čemu se radi?

"Vrhunsku operativku CIA-e Avery Graves teroristi ucjenjuju da izda vlastitu zemlju kako bi spasila svojeg otetog muža. Odsječena od svojeg tima, okreće se svojim kontaktima iz podzemlja kako bi preživjela i pomogla pronaći inteligenciju koju otmičari žele. 

Izdana na svakom koraku, mora se osloniti na svoju vrhunsku obuku i borbene vještine u smrtonosnoj utrci za isporuku otkupnine koja bi mogla izazvati globalnu krizu", sinopsis je filma.

Redatelj filma je Pierre Morel, francuski redatelj koji je zaslužan za hit 96 sati, a scenarij je pisao Matthew Kennedy. Uz Kate u filmu glume Rupert Friend, Ben Miles i Saffron Burrows.

Snimalo se na 130 lokacija u Zagrebu

Film se snimao na 130 lokacija u Zagrebu, među kojima su i Kamenita vrata, Europski i Cvjetni trg, Tuškanac i Dubravkin put. To je najveći projekt koji se ikad snimao u Hrvatskoj.

Triler u britanskoj produkciji najprije se trebao snimati u Pragu, no ta ideja je propala pa se tražila najsličnija lokacija. 

>> FOTO I VIDEO Ovako izgleda centar Zagreba tijekom snimanja filma Canary Black

"Nije bilo puno opcija, razmatrali smo Grčku, Tursku, Srbiju, no odabrali smo Hrvatsku", rekao je producent Carsten H. W. Lorenz, koji je otkrio da se film snimao i u Rovinju, koji "glumi" Tokio.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.