VIDEO Otac pobjednika Supertalenta: Novac ćemo podijeliti bolesnoj djeci

Foto: Nova TV

DENIS BARTA iz Sarajeva sinoć je dobio najviše glasova gledatelja te odnio titulu pobjednika Supertalenta. Nekoliko trenutaka nakon proglašenja pobjednika popričali smo s njegovim ocem Nebojšom.

"Još uvijek ne možemo vjerovati, ali ovo je stvarno pobjeda koja je namijenjena svim osobama s invaliditetom. To je bila naša namjera, dati vjetar u leđa i nadu osobama poput Denisa da žive svoj život i rade ono što vole. Denis je samo uzor kako bi to trebalo izgledati", rekao je za Index uzbuđeni Nebojša.

Kako kaže, na Supertalent nisu se prijavili zbog nagrade od 200.000 kuna, štoviše najavio je da će novac podijeliti.

"Denis ide na terapije, potreban mu je novac, no on zarađuje kao ulični svirač. Živimo kao podstanari, nemamo ništa svoje, ali tu nagradu želimo podijeliti s bolesnom djecom, pola u republici Hrvatskoj, pola u Bosni i Hercegovini. Kad dođe vrijeme da preuzmemo nagradu raspitat ćemo se kome što i koliko treba. To je naša ideja i Denisova misija, da on bude ambasador za osobe s invaliditetom i da skrene pažnju zdravih osoba da pogledaju u svom susjedstvu i ulici, da ne okrenu glavu, da se jave osobi s invaliditetom. To je bit, da naučimo živjeti s takvim osoba jer mi možemo učiti od njih, ne oni od nas", ističe Nebojša.

Dodao je da ih je na Supertalent prijavila Zlata Srebar, koju su upoznali preko Facebooka.

"Vjerovala je u Denisa i rekla da će ga prijaviti. Rekli smo joj da smo imali nekoliko negativnih iskustava u takvim showovima, no ona ga je ipak prijavila i primljen je. Došli smo na audiciju i stvorio je toliko emocija, ušli smo u polufinale, ali nismo očekivali finale", ističe Nebojša.

"Ovo je pobjede svih osoba s invaliditetom, to nije Denisova pobjeda", zaključio je na kraju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.