VIDEO Ovaj javni WC u Slavoniji totalni je hit na internetu, jasno je i zašto

Screenshot: Natali Rade/Instagram

DRUŠTVENIM mrežama širi se snimka javnog WC-a koju je objavila influencerica Natali Rade, a koji se nalazi u Adrenalinskom parku Duboka u Parku prirode Papuk. Javni WC postao je poznat kao "najpoznatiji WC na Balkanu", i to zbog činjenice što je sav u staklu. 

"Najčudniji osjećaj ikad", napisala je influencerica uz snimku u kojoj je pokazala kako izgleda WC iz kojeg se pruža pogled na prirodu, ali i izgleda kao da svatko može vidjeti što se događa unutra. 

Međutim, iako na prvu izgleda kao da osobe koje ga posjete nemaju nikakvu privatnost, to nije točno. Naime, dok osobe koje su unutra vide sve vani, oni izvan WC-a zbog efekta ogledala ne mogu vidjeti unutrašnjost WC-a. 

Natali je prilikom posjeta WC-u snimala prijatelje koji su je čekali ispred, a kada su obrnuli uloge, počela se smijati.  

"Ovo je scena iz mojih noćnih mora" 

Snimka je prikupila više od 20 tisuća lajkova i brojne komentare. 

"Ovo je scena iz mojih noćnih mora, stalno sanjam kako idem u WC u nekim kabinama koje su tako niske da se sve vidi", "Kakva je to trauma. Niko te ne vidi al ti vidiš sve. Raj za egzibicioniste", "Ja bi radije trpio dok ne dođem kući" i "Kasnimo samo jedno 10 godina za Japanom", neki su od komentara. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.