VIDEO Ovaj nastup iz Superstara ima 200 tisuća pregleda u jednom danu

Screenshot: RTL

18-GODIŠNJI Dino Miklaužić oduševio je žiri i gledatelje u polufinalnoj epizodi glazbenog showa Superstar. Dino je otvorio polufinalnu emisiju izvedbom pjesme Ti si mi u krvi Zdravka Čolića.

Snimka njegovog nastupa objavljena je na službenom TikTok profilu Superstara i u manje od 24 sata skupila je 208 tisuća pregleda i više od sto komentara.

"Predobro", "Moj favorit, naklon do poda", "Bravo, dečko", "Super je", samo su neki od komentara ispod njegovog nastupa. 

@superstarcroatia ⭐Dino Miklaužić odlično je izveo hit 'Ti si mi u krvi’ Zdravka Čolića #superstarhr2023 #superstar #rtlhrvatska #voyohr ♬ original sound - SuperStar Croatia

Dino prošao u finale

Žiri je imao samo riječi hvale za Dinu.

"Prošli put si isto ušao u koštac s jednom teškom, zrelom pjesmom i rekao sam ti da zvučiš kao dječak. Mea culpa, moja greška", rekao mu je Tonči Huljić. "Smiješan si i, kad budeš pjevao, djevojčice će vrištati", rekla mu je Severina, a Nika je dodala da joj je najdraže što je Dino "roker koji uzme ovakve balade i iznese ih na svoj način".

>> Superstar: U finale i borbu za 50.000 eura prošli Dino, Toni, Petar i Hana

"Ubijaš kako pjevaš", rekao je Filip. Naposljetku, zahvaljujući glasovima gledatelja, Dino je prošao u finale i za nagradu od 50 tisuća eura borit će se s Petrom, Tonijem i Hanom. Show su napustili Vanessa, Mia, Ivan i Andrea.

Inače, Dino je 2016. godine pobijedio u dječjem glazbeno-natjecateljskom showu Zvjezdice.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.