Video: Ove srijede se zabavljajte uz Angelsice i izložbu "Niže nego ljudski"

ZATIŠJE pred buru zvano "Angels Party" očekuje sve vas željne odlične i užarene atmosfere Angels partyija. Prekrasne Angelsice, zaštitna lica R'n'B Confusion powered by Index.hr programa i ove srijede će vas zabavljat u VIP dijelu kluba te poslije na vrućem podiju kojeg podgrijavaju DJ Oli Dobolli i DJ Zrna.

Izložba ilustracija "Niže nego ljudski"

Domaćica i zaštitno lice Angels partyija ovu srijedu biti će Barbara Saraga koja će ponosno
nositi krila te biti darivana poklonima naših pokrovitelja. U tijeku je i natječaj za sve producente "Remix Contest R&B Angels" pjesme, a sve upute za "Remix Contest" potražite na www.rnb-confusion.com. Najbolji Remix biti će uvršten na RNB Confusion kompilaciju te imati medijsku i klupsku promociju uz predstavljanje producenta. Do velikog Angels partyija uživajte u remixu Bassivity ekipe čiji član Rexxxona i vokalno nastupa u pjesmi R&B Angels.

Uz prelijepe Angelsice ove srijede u Gjuri 2 očekuje vas i izložba ilustracija "Niže nego ljudski", mlade i perspektivne autorice Tajane Šizdrak. Izložba je nastala po uzoru na knjigu Radovana Nastića "Niže nego ljudski", a Tajana će kroz svoje ilustracije predstaviti "kritiku vulgarne stvarnosti kojom smo okruženi, i koliko je zapravo riječ 'vulgarno' izgubila smisao u svijetu empatije, svijetu koje ne poznaje poštovanje, želju za snalaženjem i elementarnom kulturom".

A.M.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.