VIDEO Plesač Taylor Swift pao na pozornici tijekom koncerta, snimka je hit

Screenshot: Instagram

Plesač Kameron Saunders podijelio je snimku svog pada na koncertu Taylor Swift. Pao je na londonskom stadionu Wembley dok je Swift izvodila dio svog seta The Tortured Poets Department, piše TODAY.

Plesač, čiji je brat bivši igrač Kansas City Chiefsa Khalen Saunders, ismijao je svoj gaf u objavi na Instagramu. Nakon što se poskliznuo odmah iza pjevačice, ustao je i sustigao Swift, koja kao da nije primijetila njegov pad dok je pjevala I Can Do It With a Broken Heart. Saunders je fanovima poručio da se nije ozlijedio tijekom pada. Video ima gotovo 300 tisuća lajkova na Instagramu.

Taylor trenutno održava koncerte u Londonu nakon što su sva tri koncerta u Beču otkazana zbog terorističkih prijetnji. U Londonu će održati sveukupno pet koncerata na Wembleyju. Na prvom londonskom koncertu na pozornici joj se pridružio i pjevač Ed Sheeran, koji je nedavno održao koncert na zagrebačkom Hipodromu, a zajedno su otpjevali tri pjesme.

Pojačane mjere sigurnosti

Brojni obožavatelji od ranog poslijepodneva okupili su se oko stadiona Wembley, željno iščekujući koncert. Podsjetimo, obožavatelji su strahovali da bi pjevačica mogla otkazati koncerte u Londonu zbog nemira u Velikoj Britaniji koji su uslijedili nakon što je 17-godišnji ubojica naoružan upao u plesnu školu u gradiću Southportu i usmrtio troje djece te ranio još deset osoba.

Londonska policija izjavila je da će kontrola ulaznica biti pojačana, kao i dodatne sigurnosne mjere oko stadiona.

Podsjetimo, brojni obožavatelji bili su razočarani zbog otkazanih koncerata, a dodatno ih je naljutila činjenica da se Taylor nije oglasila povodom otkazanih koncerata te je u Londonu organizirala privatnu zabavu za svoj tim.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.