VIDEO Postigla touchdown pa proslavila tako što je navijačici u prvom redu zagnjurila glavu u grudi

Screenshot: YouTube

ATRAKTIVNA igračica takozvanog "Lingerie Footballa", Shea Norton, proslavila je "touchdown" tako što je navijačici u prvom redu gurnula glavu u grudi.

Ipak, riječ je o njezinoj prijateljici kojoj je obećala da će je učiniti slavnom. "Moja prijateljica nije htjela kupiti ulaznice za prvi red pa sam joj obećala da će završiti na TV-u ako sjedne u prvi red. I, eto, sad je popularna", rekla je kroz smijeh LFL igračica Seattle Mista.

Njezina ekipa protiv Denver Dreama slavila je nevjerojatnih 106-0, a Shea je neopterećenost rezultatom odlučila iskoristiti kako bi prijateljicu "učinila slavnom", piše TMZ.

"Htjela sam zabaviti publiku, pa pobijedile smo 106-0 i ljudi su umirali od dosade", rekla je. No, tijekom njezine "akcije" jedan navijač iskoristio je priliku te atraktivnu igračicu potapšao po stražnjici, što joj se nije svidjelo.

"Da sam u tom trenu shvatila tko me dira, odmah bi ga izbacili s tribine. Pa to je napad na mene. Iako smo tako odjevene, poštujte nas kao djevojke i sportašice. Gledajte, navijajte, slikajte, uživajte u utakmici... ali nemojte nas dirati jer ću vas naći i razbiti", poručila je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.