VIDEO Poznati pjevač prekinuo nastup kako bi odao počast Liamu Payneu

Screenshot: TikTok

Pjevač Shawn Mendes (26) prekinuo je svoj nastup u Brooklynu kako bi odao počast pokojnom pjevaču Liamu Payneu (31). Shawn je publici ispričao da je "nekoliko puta" susreo Liama te da je "svijet sada u suzama".

"Bio je predivna duša"

"Sreo sam Liama nekoliko puta i bio je predivna duša, a njegove oči su sjajile, bilo je to predivno. Riječ je o žalovanju za onima koji nam nedostaju, ali i o slavljenju njih i onoga tko su bili te onoga što su ostavili u ovom svijetu i samo želim uzeti trenutak da mu pošaljem puno ljubavi, gdje god bio gore. Liame, volimo te", poručio je Shawn.

@alexxontour shawn talk about liam tonight and dedicating heart of gold to him 💌 #shawnmendes #liampayne #onedirection #concerts #livemusic #newyork #nyc ♬ original sound - alex 🪩💌🎵🎟️🎧

"Svijet plače za tobom, brate, i svi se molimo za tvog sina i tvoju obitelj. Nedostaješ mi. Ova pjesma večeras je za tebe, Liame, od svih nas", dodao je. Shawn je potom izveo svoju neobjavljenu pjesmu Heart of Gold kao posvetu. U refrenu je pjevao: "Imao si srce od zlata. Otišao si prerano, bilo je izvan tvoje kontrole. Ispod svoje kože i kostiju, imao si srce od zlata."

Inače, Liam Payne preminuo je ovog tjedna u Buenos Airesu uslijed pada s trećeg kata.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.