Video: Prelijepa Alyssa Campanella nova je Miss Universe SAD-a

NOVA Miss Universe SAD-a je 21-godišnja Miss Kalifornije, Alyssa Campanella iz Los Angelesa, kojoj je krunu predala prošlogodišnja pobjednica ovog natjecanja ljepote, Rima Fakih. Alyssa će SAD predstavljati na svjetskom izboru za Miss Universe koji će se 12. rujna održati u Sao Paulu, u Brazilu.

Ljepotica koja je u vezi sa zvijezdom serije "Tudori" Torranceom Coombsom, nije krila svoje oduševljenje zbog činjenice da je upravo ona ponijela krunu i lentu, a na svom Twitter profilu kasnije je napisala: "Ne mogu vjerovati da sam pobijedila!!! Veliko hvala svima onima koji su me podupirali... ne bih ovo mogla bez svih vas!!!".

Novopečena missica otkriva kako su njene strasti hokej i istraživanje svemira, kako je geek kad je riječ o povijesti te kako ima ogromnu kolekciju knjiga. Pitanje koje je na izboru žiri postavio ovoj ljepotici bilo je treba li legalizirati marihuanu, na što je ona kazala kako nije sigurna treba li je legalizirati, ali kako je svjesna da je marihuana jako bitna svima onima koji je koriste u medicinske svrhe: "Nažalost, mnogi je zloupotrebljavaju i to je razlog zašto sam pomalo i protiv legalizacije, ali medicinski gledano je u redu".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.