VIDEO Princ Harry pokušao poljubiti Meghan pred 20.000 ljudi, ona ga odbila

Screenshot: Twitter

PRINC HARRY i Meghan Markle snimljeni su na košarkaškoj utakmici Lakersa i Memphis Grizzliesa, a video njegovog neuspješnog pokušaja poljupca počeo je kružiti društvenim mrežama.

Meghan odbila poljubac

Par je na tribinama uživao u druženju, a kamere su uhvatile Harryja kako se u jednom trenutku naginje prema Meghan pokušavajući je poljubiti. Nasmijana Meghan odbila ga je nakratko okrenuvši glavu od njega i zatim ga uhvatila za ruku, a njegov izraz lica govori sve.

Neugodan trenutak dogodio se u dvorani u kojoj je bilo 20.000 ljudi, a među njima i brojne slavne osobe, poput Kim Kardashian, Adama Sandlera i Seana Diddyja Combsa.

Sprdnja na Twitteru

Snimka je postala hit na društvenim mrežama, a tviteraši se ne prestaju zabavljati na njihov račun.

"Mora da su još na onoj privatnoj turneji", našalio se jedan, a drugi dobacio: "Očito se drže dalje od očiju javnosti kao što su i tražili", dok su neki dijelili kadrove iz epizode South Parka u kojoj je par bio ismijan.

Meghan neće doći na krunidbu

Podsjetimo, ovo je njihovo prvo pojavljivanje u javnosti nakon što je objavljeno da Meghan neće doći na krunidbu kralja Charlesa.

Posljednjih dana mediji su se raspisali o pismima koja je slala kralju Charlesu nakon intervjua s Oprom Winfrey u kojima je imenovala osobu koja je imala rasističke komentare na račun izgleda njezinog sina Archieja. 

Princ Harry na krunidbu će doći sam, a batler princeze Diane tvrdi da će sjediti u desetom redu, daleko od obitelji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.