VIDEO Prsatoj prognostičarki izletjele grudi nakon što je počela skakati pred kamerama

Screenshot: YouTube

RUMUNJSKU voditeljicu Roxanu Vanceu već ste imali prilike upoznati kad su se društvenim mrežama počele širiti snimke njenog aerobika. Prije nego što se na televiziji počela baviti aerobikom, atraktivna Roxana vodila je vremensku prognozu, ali ni tada nije mogla bez tjelovježbe.

Iako je ova snimka nešto starija, svjetski mediji tek su je sad otkrili na YouTubeu i počeli pisati o bujnoj rumunjskoj voditeljici. Dok je prezentirala prognozu, Roxana se poželjela malo razgibati. Najprije je počela trčati, a potom i skakati. Njena majica nije izdržala te su joj u jednom trenutku kroz izrez izletjele grudi.

Kad je završila sa skakanjem, na brzinu je popravila majicu, a u kadru su se potom našle njene kolege, koje nisu skrivale zadovoljstvo viđenim.

Isječak je dosad pregledan gotovo četiri milijuna puta, a Roxani je očito osigurao i svjetsku slavu. S obzirom na promjene kroz koje prolazi HRT ovih dana, možda bi Roxanin dolazak bio pun pogodak. Ne sumnjamo da bi vremenska prognoza brzo postala najgledanija emisija. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.